ponedeljek, 10. julij 2006

Matej Accetto, 7/10/2006 03:43:00 pop. (trajna stran objave)

Slovenija četrta na nogometnem svetovnem prvenstvu

Ravnokar pa sem se spomnil, da bi bilo dobro preveriti tudi izplen nogometne novice izpred nekaj tednov: Slovenija je na nogometnem svetovnem prvenstvu zasedla odlično četrto mesto (glej rezultate povsem na dnu), eno robotsko dlako stran od medalje.

Komentarji:

Žak,Pak in Mak so tako ali tako legende slovenskega nogometa ("le" robotskega), če se ne motim, celo z velikimi uspehi z mednarodnih tekmovanj.

Glede na to, da je to moja prva objava na tem blogu-pravlogu mislim, da je prav, da nekaj besed namenim tudi temu.

Pravlog spremljam že praktično od začetka (od objave na forumu pravo.psilon) in moram reči, da je več kot dobrodošla novost. Predvsem za radovednega in znanježeljnega študenta je postal neprecenljiv vir zanimivih povezan na (ne)pravne strani.Upam da bo blog v prihodnje še bolj uspeval (predvsem upam na več objav soustvarjalcev bloga ter več komentarjev -še posebaj s strani študentov) kot že sedaj, in upam, da bo ta objava, katero je pač spodbudila "nogometna evforija", spodbudila še nadaljnje.

 


Hvala, za še nadaljnje komentarje pa imate kar nekaj navijačev. Ravno včeraj sem od ene bralke namreč slišal, kar sem sumil tudi sam: da so - čeprav zaenkrat redki - komentarji ena najboljših stvari na tem pravlogu.

Kontekst bo sicer s koncem tega tedna prešel v poletno počitniško spanje, nato pa se - prenovljen - s polno paro vrnil septembra. A več o tem v objavi čez nekaj dni.

 


Dodaj komentar<< Na glavno stran

This page is powered by Blogger. Isn't yours?