sobota, 15. julij 2006

Matej Accetto, 7/15/2006 10:15:00 dop. (trajna stran objave)

Vabilo: Sodna simulacija iz prava EU

Zdaj je novica uradna: skupaj z Ano Vlahek bova prihodnje leto vodila priprave ekipe študentov ljubljanske Pravne fakultete na tekmovanje iz prava EU, European Law Moot Court Competition (ELMC).

Zato zdaj tudi tu k sodelovanju vabim vse študente, ki vas zanima pravo EU in imate željo po pridobivanju zelo praktičnih izkušenj na tem področju. Če vas zanima več, si lahko ogledate uradno stran glavnega organizatorja tekmovanja in predstavitveno stran na spletni strani naše fakultete.

Prek slednje boste lahko našli tudi vabilo k sodelovanju v letošnji ekipi in v njem opis zaželenih lastnosti kandidatov. Rok za prijavo je 5. september, opravite pa jo tako, da pošljete e-pismo na naslova obeh vodij, ana(pika)vlahek(afna)pf.uni-lj.si in matej(pika)accetto(afna)pf.uni-lj.si. Če e-pošte slučajno ne morete uporabiti, nama lahko na fakulteti pustite tudi klasično pisno sporočilo.

Vabljeni! In, čeprav vas za razliko od oddaje BAR ne bom vabil, da na tekmovanje prijavite svoje prijatelje, bom vsekakor vesel, če jim po svoji presoji za vabilo poveste (čim bolj navdušeno, tem bolje).

Komentarji:

daj objavi še na forum...

 


To lahko seveda storim tudi sam; ampak sem se že spraševal, ali vam (=študentom) ne bi bilo ljubše, če bi bil forum še naprej (skoraj) brez fakultetnih obiskovalcev in igral vlogo ali vsaj dajal vtis nekakšne "študentske varne hiše", pa najsi gre za iskrene izpovedbe ali odkritosrčne neumnosti.

Moje objave - ali celo povezave s Konteksta, kot sem jo skoraj naredil ob objavi o jezikovni logiki - bi nemara vsaj načele to "idilo". Kaj menite?

 


Matej, kar brez skrbi. Idila je ze načeta in na forumu je več fakultetnih obiskovalcev, kot si morda mislite. kp

 


se strinjam hehe

 


Dodaj komentar



<< Na glavno stran

This page is powered by Blogger. Isn't yours?