sreda, 27. september 2006

Matej Accetto, 9/27/2006 03:10:00 pop. (trajna stran objave)

Ustanovitev krožka Literatura in pravo

Po nekaj tednih moštrenja je napočil čas za še eno vabilo.

Na fakulteti bomo skušali k življenju spraviti krožek "Literatura in pravo", skrajšano LIP.*

(*Kratica LIP s seboj prinaša ravno pravšnje ravnovesje med priložnostmi in pastmi: nekateri udeleženci moštrenja so navijali za ime Literarna izobrazba za pravnike, drugi pa opozarjali na nevarnost, da bo kdo člane oklical za lipete.)

LIP smo zasnovali trije, dva fakultetna in ena študentska koordinatorka. "Zasnovali" v tem smislu, da smo sestavili bolj ali manj dokončen seznam knjig, ki se navezujejo na debelo rdečo nit okvirne teme prvega cikla in skupaj tvorijo baročno zaokroženo celoto. Bistvo in dokončno vsebino pa bo dobil s člani na srečanjih, na katerih bomo o prebranih knjigah razpravljali.

Informativni sestanek bo v četrtek, 12. oktobra 2006, ob 13h v Seminarski sobi 5. Vsi, ki radi berete leposlovje in/ali o njem razpravljate, ste vabljeni, da se ga udeležite.

Pri tem pa je zaželeno, da:

- nam svoje zanimanje sporočite na vsaj enega izmed naših e-poštnih naslovov (matej(pika)accetto(afna)pf.uni-lj.si, korovjev(afna)gmail.com (Maša Savič) ali aleš(pika)novak(afna)pf.uni-lj.si);

- ali - še bolje - pridete osebno v kabinet 422, kjer boste prejeli tudi zloženko s seznamom vseh knjig in zlatimi pravili LIP.

Dobrodošli!

Komentarji:

Dodaj komentar



<< Na glavno stran

This page is powered by Blogger. Isn't yours?