ponedeljek, 17. julij 2006

Matej Accetto, 7/17/2006 12:38:00 pop. (trajna stran objave)

Poletno spanje Konteksta

S to objavo Kontekst tone v poletni spanec. Do septembra (vsaj z moje strani) na njem ne bo novih objav, zato pa se bo takrat vrnil s polno močjo in verjetno tudi avtorsko okrepljen. Predvsem bom skušal pripraviti še več "dialogov" z zanimivimi gosti, tako je denimo že dogovorjen dialog s prestižnim gostom iz ameriške pravne blogosfere.

Zato pa lahko še naprej na Kontekstu puščate svoje komentarje. V komentarjih k tej objavi bodo tako dobrodošli vsi predlogi in mnenja o obliki ali vsebini tega pravloga.

In v vsakem primeru vam je še naprej na voljo arhiv vseh dosedanjih objav, ki se jih je do tega trenutka nabralo že skoraj 150. Mesečni arhiv objav je dostopen prek menija na desni strani, pod njim pa je iskalno okno, ki omogoča učinkovito iskanje objav po ključnih besedah. Objav je že kar veliko, tako da lahko skoraj vsakdo najde kaj takega, kar ga zanima.

Vsekakor pa ne prezrite naslednjega:

- lahko se poskusite v reševanju poletnega kviza, kjer boste ljubitelji lahkotnejših tem lahko našli tudi povezave na prvih devet objav iz rubrike Zabavni svet prava;

- če ste študent ljubljanske Pravne fakultete, ne prezrite vabila k sodelovanju pri tekmovanju v sodni simulaciji iz prava EU in splošnejšega pred-vabila k razmisleku o novih študentom-prijaznih projektih;

- če ga še niste opazili, pa si lahko preberete tudi prvi Kontekstov dialog, med Katjo Šugman in menoj o kazenskem pravu in Evropski uniji.

Sicer pa tudi vi preživite čim lepši kos poletja in na ponovno snidenje septembra!

Komentarji:

Dodaj komentar



<< Na glavno stran

This page is powered by Blogger. Isn't yours?