sobota, 29. april 2006

Matej Accetto, 4/29/2006 04:49:00 pop. (trajna stran objave)

Kontekst - oživitev

Inkubacijska doba idej, razmisleka ter drugih obveznosti je končana in tako je napočil čas, da Kontekst (do)končno zaživi.

Kot na kratko povzema že opis bloga pod naslovom zgoraj, gre za skupinski blog, v katerem bomo soavtorji prvenstveno objavljali kratke zapise o(b) aktualnih pravnih dogodkih. Trenutni člani bloga so navedeni na desni strani, ime avtorja posameznega zapisa pa se bo vedno zapisalo tudi ob sami objavi.

Nekateri soavtorji bomo zapise objavljali pogosteje, drugi redkeje - a prav v tem je smiselnost in prednost skupinskega bloga, saj boste tako ob vsakem obisku našli kaj novega. Objavljeni zapisi bodo običajno seveda bolj impulzne reakcije kot premišljene pravne razprave, a upamo, da se vam bodo tudi takšni zdeli koristni. Želimo si, da bi Kontekst svojim avtorjem služil kot možnost dobrodošle preve(t)ritve njihovih idej, svojim bralcem pa kot gostoljuben medij z aktualnimi pravnimi mnenji in komentarji.

Še ena od kvalitet bloga je tudi možnost, da se bralec prelevi v njegovega soustvarjalca. Čeprav seveda k temu nikogar ne silimo, so dobrodošli tudi komentarji bralcev k posameznim objavam. V vsebino posameznega komentarja ne bomo posegali, žaljivi ali povsem neustrezni komentarji pa bodo zbrisani.

V upanju na pogoste obiske, dobrodošli!

Komentarji:

Dodaj komentar



<< Na glavno stran

This page is powered by Blogger. Isn't yours?