petek, 10. november 2006

Matej Accetto, 11/10/2006 08:00:00 pop. (trajna stran objave)

Izgradnja Evrope je zgrajena

Z velikim nasmeškom na obrazu sporočam, da je iz tiskarne prišla moja knjiga z naslovom Izgradnja Evrope: Od razvoja ideje Evrope do njene ustavne prihodnosti, iz katere sem kratek "mamljivček" objavil že pred časom.

Pri zelo prijazni založbi Uradni list sem ves čas navijal za to, da bi bila cena knjige čim nižja. Upam, da se tistim, ki bi si jo želeli imeti doma ali komu kupiti za darilo, brez ali še posebno s študentskim popustom ne bo zdela predraga. Za vse druge pa novica, da sem iz svojega "honorarja" štiri izvode namenil v trajno izposojo.

Vse, ki bi si knjigo radi prebrali, a (še) ne tudi kupili, tako vabim, da si jo pridete izposodit v mojo pisarno (soba 422 na Pravni fakulteti). Vse, kar boste morali narediti za izposojo, je zgolj to, da mi prodate svojo dušo. Ali pa vsaj daste trdno zavezo, da mi boste knjigo vrnili v roku nekaj tednov. Še posebno vesel bom tehtnih pripomb oziroma glos, pripisanih s svinčnikom na dovolj prostorne robove. V izogib prazni knjižni polici ali zaprtim vratom se lahko vnaprej najavite na naslov matej(pika)accetto(afna)pf.uni-lj.si.

Obenem pa vas lahko povabim tudi na predavanje z naslovom "Med idejo in stvarnostjo leži senca: Pot do Evrope", ki ga bom o temi knjige imel v torek, 14. novembra, pri predmetu Filozofija prava (Vijolična predavalnica, začetek ob 10.15). Sicer poleg sence med idejo in stvarnostjo leži tudi upanje, a zanj vsi vemo, kje vse se je že valjalo. Vseeno pa ga en ščepec vzemite s seboj, če vas predavanje zamika.

Oznake:


Komentarji:

Čestitke, čestitke! Tako naprej Matej.

 


Dodaj komentar



<< Na glavno stran

This page is powered by Blogger. Isn't yours?